بازدید رییس و اعضای کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی از پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی
اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی از توانمندی های مراکز خدمات تخصصی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی، پژوهشکده گیاهان دارویی بعد از ظهر امروز یکشنبه ( 16مهرماه) میزبان رییس و اعضای کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی، رئیس جهاددانشگاهی کشور، معاونین و روسای سایر واحدهای جهاددانشگاهی بود.
محمد مهدی زاهدی نماینده مردم کرمان و رییس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی در بازدید از پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی که با هدف آشنایی بیشتر اعضای این کمیسیون با توانمندی ها و پتانسیل های موجود در واحدهای جهاد دانشگاهی برگزار گردید، اظهار داشت: آشنایی با فناوریها و توانمندیهای فناورانه نخبگان و جوانان این مرز و بوم در استان نوپایی چون البرز برای ما بسیار مایه مباهات است.
زاهدی افزود: یکی از اهداف اقتصاد مقاومتی، تجاری سازی محصولات و تولیدات فناوری و دانش بنیان است و بر اساس آن می توان توسعه اقتصاد کشور را رقم زد و در بازارهای منطقه و جهان حرفی برای گفتن داشت، اقتصاد مبتنی بر دانش است که اقتصاد مقاومتی را شکل می دهند که فعالیت های جهاددانشگاهی نمونه بارز آن است.
رییس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس، پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی را یکی از مهم ترین منابع در زمینه گیاهان دارویی دانست و تصریح کرد: با توجه به تاکید مقام معظم رهبری نسبت به رشد تولید و اشتغال در کشور، شرکتهای دانش بنیان در زمینه هایی چون گیاهان دارویی و ژنتیک می توانند فعالیت های بیشتری نمایند و در زمینه ایجاد اشتغال و تولید موثر باشند. البته نهادهای دولتی حمایت های لازم را از این شرکت ها خواهند کرد.
دکتر طیبی رییس جهاددانشگاهی کشور در حاشیه بازدید رئیس و اعضای کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: جهاددانشگاهی نهادی است که به دنبال الگو سازی توان کشور در مسیر توسعه فرهنگی، علمی، فناوری، تخصصی و توسعه تجاری سازی وکارآفرینی است که در دو بخش عرضه محور و ماموریت محور فعالیت های خود را خلاصه می کند.
رییس جهاددانشگاهی کشور کمبود منابع مالی را اصلی ترین مانع اجرایی نشدن برخی از برنامه های جهاد دانشگاهی در راستای توسعه اقتصاد کشور دانست وگفت: در جهاددانشگاهی برنامهریزی های زیادی در زمینه تولیدات فناوری های مورد نیاز کشور اعم از استانی و ملی و در قالب برنامه ششم توسعه صورت گرفته است که به دلیل کمبود منابع مالی جهاددانشگاهی به ثمر نرسیده است.
وی در ادامه گفت: امید است آشنایی نزدیک با این توانمندی ها و پتانسیل ها در جهاددانشگاهی موانع راه تحقق این برنامه ریزی ها و فناوری ها را از پیش روی جهاددانشگاهی بردارد.
رییس جهاد دانشگاهی کشور درپایان خاطرنشان کرد: کارمجلس قانونگذاری و نظارت بر حسن اجرای قانون است و اگر وضع قوانین درست صورت پذیرد در توسعه فناوری، کاربرد آن و تحقق اقتصاد مقاومتی تاثیر بسزایی خواهد داشت.
شما می توانید این خبر را در قالب یک فایل PDF چاپ یا ذخیره کنید. |